DOLAR 36,0761 0.08%
EURO 37,4030 0.04%
ALTIN 3.349,63-0,23
BITCOIN 3455560-2,51%
Diyarbakır

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sur Kültür Yolu Festivalinde sanatçı Zeynep Bastık sahne aldı

Sur Kültür Yolu Festivalinde sanatçı Zeynep Bastık sahne aldı

ABONE OL
13 Ekim 2022 10:41
Sur Kültür Yolu Festivalinde sanatçı Zeynep Bastık sahne aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13 Ekim 2022 10:41


Haber:

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Diyarbakır’da düzenlenen Sur Kültür Yolu Festivali, tüm coşkusuyla devam ediyor.Festival etkinlikleri kapsamında Sanatçı Zeynep Bastık en sevilen parçalarını hayranları için seslendirdi.On binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Dinleyicilerden Ahmet Ekinci, festival kapsamında yapılan etkinliklerin çok eğlenceli geçtiğini söyledi. Ekinci, “Bu etkinliği Diyarbakır’da bir ilk olarak görüyorum. Güzel, devam etmesini diliyorum.” dedi.

Kader Yukarıdağ ise daha önce Diyarbakır’da böyle kapsamlı bir etkinliğin gerçekleşmediğini ifade ederek, şunları aktardı,“Festival çok verimli ve güzeldi. Önceki senelerde böyle şeyler olmuyordu, ama bu sene olduğu için bayağı mutluyum. Bundan sonra bu tarz etkinliklerin olmasını çok isterim.”

Samet Ercan ise “Etkinlikler süper gidiyor, arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Oğuzhan Koç ve Zeynep Bastık konserlerine katıldım, güzeldi, çok eğlendik.” diye konuştu.

pasurunsesi

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.