Oyuncularının tümü sağlıkçılardan oluşan Diyarbakır Sağlıkspor Kulübü’nün Futsal Takımı TFF Futsal Süper Ligi Ön Eleme Müsabakalarına katıldı.
Sağlıkspor Futsal Takımı, 8-12 Ocak tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenecek TFF Futsal Süper Ligi Ön Eleme müsabakalarına bugün Vangölü Spor Kulübü ile karşılaşacak. 4 zorlu Ön Eleme maçı yapacak takım, Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ev sahipliğinde yapılacak maçlarda ilk 3 sıraya alacak takımlar Süper Lig’ine yükselecek.
Teknik Direktör Öğr. Gör. Dr. Metin Can Kalaycı’nın yönetimindeki Sağlıkspor sırasıyla, Vangölü, Bornovaspor, Alagöz Holding Iğdır ve Osmanlı 41 takımı ile karşılaşacak.
Bu takımlardan biri olmayı çok isteyen Sağlıkspor, zorlu karşılaşmalardan galip geleceğine inanıyor.
Müsabakalardan başarı ile dönerek, Diyarbakır’ı Futsal Süper Ligi’nde temsil etmek istediklerini ifade eden Sağlıkspor Kulüp Başkanı Abdülcelil Arafoğlu, teknik heyet ve oyuncular olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini söyledi.
İkinci Başkanı Ercan Alp ise, Futsal Ligi’nde Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni temsil ettiklerine değinerek, Diyarbakırlı iş inanlarından ve halktan destek beklediklerini sözlerine ekledi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
20 Mayıs 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
20 Mayıs 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
20 Mayıs 2025EKONOMİ
20 Mayıs 2025ASAYİŞ
20 Mayıs 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
20 Mayıs 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
20 Mayıs 2025