DOLAR 39,5851 -0.32%
EURO 45,6681 -0.99%
ALTIN 4.322,051,03
BITCOIN 4154076-0,40%
Diyarbakır
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar desteği

Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar desteği

Dicle Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda yeni donanıma sahip 56 bilgisayar ile yenilendi. Bilgisayar laboratuvarı Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yardımeden katılımıyla açıldı.

ABONE OL
27 Mayıs 2024 14:35
Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 Mayıs 2024 14:35


Kaynak: BASIN BÜLTENİ

Son teknoloji bilgisayarlar ile donatılan laboratuvar, gerçekleştirilen tören ile yeniden hizmete açıldı. Akademisyenler ve öğrencilerle beraber açılışı gerçekleştiren Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, “Bu laboratuvarın açılışıyla birlikte, öğrencilerimize daha iyi bir gelecek için gerekli olan araçları sunuyor, laboratuvarımızı sürekli olarak güncelleyerek ve geliştirerek, teknolojinin hızla değişen dünyasına ayak uydurmayı amaçlıyoruz” dedi.

Laboratuvar, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek, yenilikçi projeler üretmek ve teknolojiyi daha etkin bir şekilde kullanmak için bir platform sunuyor. Günümüzün hızla değişen dijital çağında, bilgisayar bilimleri ve bilişim teknolojileri giderek daha büyük bir önem kazanıyor. Bu laboratuvar, öğrencilerimize bu alanda kritik deneyimler kazandırmak için tasarlandı.

pasurunsesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.