DOLAR 36,6563 0.03%
EURO 40,0463 -0.05%
ALTIN 3.577,881,20
BITCOIN 3018293-0,80%
Diyarbakır
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kulp’ta, son yılların en bereketli  kışı…

Kulp’ta, son yılların en bereketli kışı…

ABONE OL
20 Ocak 2022 11:54
Kulp’ta, son yılların en bereketli  kışı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

20 Ocak 2022 11:54


Haber:

Kendilerini dışarıya atan bazı vatandaşlar, Karın bir taraftan kuraklığın ilacı, bir taraftan yeraltı sularının kaynağı olduğunu ifade ederek, kara gümülü araçların üzerindeki karı ve işyerlerinin ünlerini kapatan karları temizlerken, karlı manzaraları da cep telefonlarıyla çekerek ölümsüzleştirdi.

Öte yandan, Kulp’ta yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan buzlanma riski ulaşımı tehlikeye sokacağından; ilçe merkezi ve dış mahallelerde eğitim öğretim veren okullarda yüz yüze eğitime 2 gün süreyle ara verildi. Yarı yıl tatilinin başlayacağı Cuma günü karne günü olması sebebiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , e-okul üzerinden cuma sabah itibariyle çocuklarımız kendi karnelerini görebilecekler dedi.

Ayrıca engelli veya hamile olan kamu çalışanları, 2 gün için idari izinli sayılacak. Yolların açık ve belediye ekiplerinin gece boyunca da çalışmalarını sürdürecek olmasına karşın buzlanma tehlikesine tedbir olarak alınan karar doğrultusunda gerekli çalışmaların başlatıldığı ve
Kulp ilçesinin Kırsal mahallelerde kapalı yolların açılması içinde yoğun bir çalışma sürdürüldüğü öğrenildi.

 

pasurunsesi

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.