Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet ile beraberindekiler İslamköy mahalle Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından İslamköy mahallesinde devam eden yol ,cami ve kütüphane çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik personellerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Daha sonra Şehit ve Gazi aileleri ile İslamköy mahalle sakinleriyle bir araya gelerek öneri ve taleplerini dinledi.
Kaymakam Gözlet, “İslamköy mahallesinde başlatılan yol çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp ulaşıma açacağız.İslamköy mahallemizde devam eden cami inşaatına ve kütüphaneye her türlü desteği sunduk,sunmaya da devam edeceğiz. Şehit ve Gazi ailelerimiz ile mahalle sakinlerimizin taleplerini vakit kaybetmeksizin karşılamak için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz.Göstermiş olduğunuz misafirperverlik için yediden yetmişe herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet,İslamköy mahalle sakinlerince dile getirilen talepleri yerinde inceleyerek, taleplerin karşılanması için ilgili personellere talimat verdi.
DİYARBAKIR HABERLERİ
7 gün önceDİYARBAKIR HABERLERİ
15 Temmuz 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
15 Temmuz 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
15 Temmuz 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
15 Temmuz 2025EKONOMİ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025