<
     


Başkan Beyoğlu, küle dönen evi kendi imkanlarıyla yenileyerek mağdur aileye teslim etti

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 1 ay önce meydana gelen ve 3 çocuk annesi kadının yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan yangında küle dönen evi kendi imkanlarıyla yeniden inşa ederek Gülpınar ailesi için hazır hale getirdi.
Bu Haber 2020-12-03 Eklenmistir.

                 Resmi Buyutmek Icin Uzerine Tiklayin

 

GeçtiÄŸimiz Kasım ayında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 3 çocuk annesi Gülay Gülpınar’ın vefatıyla sonuçlanan yangında kullanılamaz hale gelen ev, duruma seyirci kalmayarak çalışma baÅŸlatan BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu’nun çabalarıyla modernize edilerek aileye teslim edildi. Çocuklarını yangından kurtardıktan sonra hayatını kaybeden fedakar annenin ardında çaresiz kalan baba Ali Gülpınar ve çocuklar, uzatılan bu iyilik eliyle yeniden yaÅŸama tutunarak kış mevsimi öncesinde yenilenen evlerine kavuÅŸtu.
BaÅŸtanbaÅŸa yenilenerek yangının tüm izlerini geride bırakan ve modern bir görüntü kazanan evin son halini inceleyen BaÅŸkan BeyoÄŸlu, belediye kaynaklarından bağımsız olarak kendi imkanlarıyla inÅŸa ettikleri evi hazırlayarak mazlum ve maÄŸdur bir ailenin yaÅŸam mücadelesine destek olmanın sevincini yaÅŸadıklarının altını çizdi.

“Bizi ayakta tutan milletimizin dualarıdır”
Baba Ali Gülpınar’ın teÅŸekkür ettiÄŸi BeyoÄŸlu, “Yangın olayını öÄŸrendikten hemen sonra ziyaret edip evin ibret verici halini görmüÅŸtük. O gün verdiÄŸimiz sözü çok ÅŸükür 1 ay dolmadan yerine getirmiÅŸ olduk. Bizim davamız, mazluma ve maÄŸdura kol kanat germe davasıdır. Kendi imkanlarımızla yeniden inÅŸa ettik. Bizi ayakta tutan ve hizmet aÅŸkımızı perçinleyen necip milletimizin dualarıdır. Burada da dualara mazhar olduysak bu bize yeter. KeÅŸke evin annesi yaÅŸamış olsaydı ama takdiri ilahi kahramanca mücadele edip yavrularını kurtardıktan sonra rahmet etti. Biz de en azından baba ve çocukların yaÅŸama yeniden sarılma mücadelesine katkıda bulunmuÅŸ olduk. Hayırlı olsun, Allah bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.

 

 

 

Bu haber 3800 defa okundu.
Diger Güncel Haberler

 

 

 

 











PasurunSesi.Com | Yerele Işık Tutar ( Kulp / Pasur )
   © Copyright 2014 Pasurun Sesi. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz Koplayanamaz..

Diyarbakır Veteriner

İlçemizden Haberler
Kulp Belediyesi
Kulp Kaymakamlığı
İlçemiz
Güncel Haberler
Diyarbakır
DERNEKLER