DOLAR 35,6878 0.13%
EURO 37,4911 0.7%
ALTIN 3.178,670,76
BITCOIN 3744488-0,95%
Diyarbakır

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden işçi alımlarına ilişkin uyarı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden işçi alımlarına ilişkin uyarı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda personel alımı yapıldığı iddialarına karşı açıklama yaptı.Vatandaşların belediye logosuyla hazırlanan sahte evraklara itibar etmemesi istendi.

ABONE OL
14 Ağustos 2024 12:10
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden işçi alımlarına ilişkin uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Ağustos 2024 12:10


Kaynak: BASIN BÜLTENİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah GÖRDÜK imzalı duyuruda
”Kentimizde bir süredir bazı kişi veya kişiler, belediyemiz bünyesinde farklı birimlere personel alımı yapıldığı, iş ihtiyacı olanların işe alınacakları, kendilerinin de yurttaşları işe yerleştirmede aracılık yapabileceklerini iddia ederek farklı membalarda para topladıkları yönünde bilgiler kurumumuza intikal etmiş bulunmakta. Konunun belediyemizi ilgilendiren bir yönü bulunmamakta olup, yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için uyarıda bulunuyoruz.
Yurttaşlarımız dolandırıcılık mağduru olmaması için Eş Başkanlarımız Serra Bucak, Hatun Doğan ve yönetim kadememiz adına belediyemizin logosuyla düzenlenmiş sahte evrak, yazı ve söylemlere itibar etmemesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah GÖRDÜK

pasurunsesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.