Hiçbir Şey Olmamış Gibi Vatandaşa Satacaklardı
Bağlar Belediyesi, Pandemi döneminin hassas kıldığı hijyen koşullarına rağmen vatandaşların sağlığını hiçe sayanlara yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekipleri,gıda ürünlerini kapsayan denetimlerde bu kez son kullanma tarihi geçen ve bozulduğu tespit edilen süt ve süt ürünlerini vatandaşlara satmaya çalışanları suçüstü yakalayarak hem işletmeler hakkında yasal işlem uyguladı, hem ürünleri imha ederek vatandaşların sağlığının korunmasını sağladı.
Yapılan denetimlerde bazı işletmelerde gıda ürünlerinin hijyen koşullarda hazırlanmadığı da tespit edilerek tutanak tutularak uyarılarda bulunuldu.
“Vatandaşlarımızın Sağlığını Korumak Bizim Görevimiz”
Önceliklerinin vatandaşın sağlığını korumak olduğuna vurgu yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gıda denetimlerinin hayati önem taşıdığı bir dönem yaşadıklarını söyledi. Beyoğlu,”Sağlıklı gıda tüketmek vatandaşlarımızın en temel hakkıdır. Bunu sağlamak da belediye olarak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızdan gelen tüm ihbarları değerlendiriyoruz. Ekiplerimizin bu konudaki çalışmaları ve çabaları Ramazan ayı dolayısıyla artarak devam edecektir.” İfadelerini kullandı.
DİYARBAKIR HABERLERİ
24 Nisan 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
24 Nisan 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
24 Nisan 2025EKONOMİ
24 Nisan 2025ASAYİŞ
24 Nisan 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
24 Nisan 2025DİYARBAKIR HABERLERİ
24 Nisan 2025