DOLAR 38,0272 0.01%
EURO 41,1366 0.03%
ALTIN 3.694,880,20
BITCOIN 33399211,36%
Diyarbakır
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahlaksız manyak Trump’tan etnik soykırım ve sürgün

ABONE OL
7 Şubat 2025 10:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 Şubat 2025 10:59


Kaynak: MEHMET EREN

4 Ocak 2025 tarihinde
trumpın daveti üzerine ABD ye giden deccal netanyahu ile ortak basın toplantısında söyledikleri dünyayı şoke etmiştir .
Filistin’e ve gazze’ye olan kinini nefretini kusmuştur dünya siyasetinde görülmemiş ahlaksızlığı ile ön plandaki gazze için sarf ettiği abd nin gazzeyi devr alacağını gazzelilerin başka bir yere gitmesi gerektiğini söylemiş sanki trumpın babasında gazze miras kalmış emlakçı manyak trump gazzeyi bir güzel emlak parçası gibi görüyor trump gazzeyi istiyorum demekle olmaz gazzenin onurlu evlatları Mehdi gelmeden mehdi’nin askerleri Hamas’ın ortaya koyduğu mücadelesi vicdan sahibiyim diyenlerin takdiri şiardır aslında plan 10 ay önce manyak trumpın ortadoğu danışmanı damadı belarus yahudisi ivanka trump ile evli olan jared kushnerin açıklamaları ile örtüşüyor manyak trumpın açıklamaları tüm dünyada tepki ve itirazlara neden olsada sevinen lanetli israil ve deccal netanyahu olmuştur
Bahs ettiği planı uygulayamaz gazzenin onurlu halkının kanıyla sulanmış topraklarına sahip çıkacaktır .
Trump gazze konusunu neden gündeme getirdi hedeflediği planı uygulayabilecek mi trump emlakçı olduğu için gazze için sadece bir hamle yapmış kafa karışıklığı yaratmış bu söylemleri ortadoğu belirsizliği ve istikrarsızlığı artırmıştır İsrailli cesaretlendirmiştir filistin israil diplomasinin abd nin her zaman olduğu gibi İsrail’den yana olduğunu manyak trump gibileri olduğu sürece filistin sorunu çözülemeyeceği aşikardır trump gazzeyi istiyorum demesi emlak sektörü kariyesini hatırlatmış .
Gazzedeki kırılgan ateşkes trumpın bu demeçleri ile daha da zayıflatmıştır belki de deccal netanyahuyu trumpın demeçleri ile daha da cesaretlendirmiş ateşkesi her an sonlandırabilir israilde aşırı milliyetçilerin emellerine dair söylenmiş trumpın bu sözleri netanyahu hükümetinin dağılmasınıda önlenmiştir netanyahu bir süre daha israil’in başında başbakan olarak kalacaktır .
İsrailin aşırı sağcı maliye bakanı bezalel smotrich trumpın gazzenin geleceğine ilişkin sözünü söylediğini filistin devleti yönündeki tehlikeli düşünceyi tamamen bitirme aşamasındayız dedi .
Manyak trump uluslar arası yasaları ihlal etmekle tanınıyor yıllarca kendi onurlarını çiğneyenlere karşı mücadele eden filistin halkı toprakları uğruna binlerce şehit vermiş asla gazzeden vaz geçmeyecekler .
Manyak trumpın bu sözleri israil’deki sağcıları memnun edip ateşkesle gelen Hamas’ın zaferini içlerine sindirmeyenleri dindirmiş görünüyor gazze filistin halkınındır manyak trumpın babasının malı değildir .
Gazze pazarlık konusu bile olamaz emlakçı manyak trump gazze dışında emlak satın almaya baksın gazzenin yiğit evlatları Hamas netanyahuya kök söktürdüğü gibi sıra emlakçı manyak trumpta

Mehmet Eren

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP